Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is in het leven geroepen om geld bij elkaar te brengen voor een bepaald doel. Er is begonnen in 2005 met een zomer/rommelmarkt in april. Op deze marktdag zijn er natuurlijk spullen te vinden van allerlei aard, van potten en pannen tot elektra, serviesgoed, speelgoed, boeken, meubels en curiosa, maar ook is er een brieventent, inschrijven voor mooie prijzen en een bloemenkraam en dit alles wordt gehouden op het plein bij Hervormd Centrum ’t Kruispunt.

Leden

Ada van Ballegooijen, voorzitter
Helma Bok, secretaris
Ria de Vries, penningmeester
Arna van Veen, lid
Teuni van Loon, lid

In de winter zijn we ook actief met vlak voor de feestdagen de verkoop van kerstbakjes. Maar zonder de hulp van de gemeenteleden komt er niets tot stand, dus we doen alles met elkaar.

Onder de paraplu van de activiteitencommissie is er ook de verkoop van tweedehandskleding in het voorjaar en najaar. De drijvende kracht hierachter is Ada Hofmans die met een aantal gemeenteleden de kleren uitzoeken, strijken en verkopen.

Zo hebben we met elkaar al een groot resultaat behaald met de prachtige, nieuwe consistorie. Waarschijnlijk is ons volgende project het opknappen van het Kruispunt. Dit alles konden we niet doen zonder Gods hulp en Zijn onmisbare zegen.

Inleveren spullen voorjaarsmarkt

Voor het inleveren van spullen voor de voorjaarsmarkt kunt u contact opnemen met Arna van Veen, 0418-673833.

Welkom!

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in.