Verruiming kerkdiensten per 25 februari 2022

Tijdens de persconferentie van 15 februari jl. heeft de minister van VWS bekend gemaakt dat in Nederland op DV 25 februari nagenoeg alle beperkende maatregelen i.v.m. de bestrijding van de covid-19 pandemie komen te vervallen: normale sluitingstijden, nergens meer de verplichting om anderhalve meter afstand te houden en geen mondkapjesplicht meer.  Ook het coronatoegangsbewijs wordt dan afgeschaft.

Voor onze kerkdiensten betekent dit dat we met ingang van DV 25 februari geen beperkingen meer zullen gelden voor het aantal kerkgangers omdat de verplichte 1,5m afstand is komen te vervallen en we weer gewoon kunnen zingen.

Wel zal het hanteren van de basisregels belangrijk blijven en ook het zorgen voor voldoende ventilatie. De ramen blijven open tijdens de diensten. Ook een goede routing in het kerkgebouw blijft een aandachtspunt.

Voor aanstaande zondag 20 februari zijn de huidige maatregelen van toepassing. 

We danken de HEERE voor de versoepelingen en bidden dat het kerkelijk leven weer mag aantrekken om onze enige troost en houvast door het geloof te versterken. Niet alleen voor onszelf, maar voor heel de gemeente, oud en jong. We jullie allemaal weer te ontmoeten in de diensten.

Met broederlijke groet,

De kerkenraad

Zie ook de informatie van de landelijke kerk en het CIO

Welkom!

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in.