Vacature beheerder(s) ’t Kruispunt –

Vacature beheerder(s) ’t Kruispunt – Voor de renovatie hebben Betty en Gijs aangegeven dat met de start van het vernieuwde ‘t Kruispunt graag het stokje zouden willen overdragen als er andere kandidaten zijn. Nu de renovatie bijna klaar is, zijn we op zoek naar enthousiaste gemeenteleden die het een uitdaging vinden om gastvrouw/gastheer te zijn in het vernieuwde ‘t Kruispunt. De kerkrentmeesters hebben de ambitie om de bezettingsgraad van het gebouw te verhogen doordat er meer gemeente activiteiten zullen plaatsvinden. Dat betekend ook een intensiever beheer dan voorheen. We begrijpen dan ook dat dit voor vrijwilligers soms een grote opgave is. Met de hogere verwachte inkomsten kunnen we de mogelijkheid bieden van een vrijwilligersvergoeding. We zijn opzoek naar een representatieve en actieve gastvrouw en/of gastheer die met veel passie het beheer van ‘t Kruispunt wil uitvoeren. De start is met het nieuwe winterseizoen in september 2021. Een functieomschrijving staat op de website van onze gemeente.  Hebt u interesse in deze fantastische en uitdagende taak, dan kunt u solliciteren via mail of brief bij de Kerkrentmeesters.  De sluitingsdatum is 30 juni 2021. De kerkrentmeesters

Welkom!

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in.