Gezamenlijk bouwen we aan onze gemeente en daarbij is ons Hervormd Centrum een belangrijke plaats voor allerlei ontmoetingen - activiteiten voor jong en oud.

De afgelopen jaren hebben we veel met elkaar tijdens de gemeente- en brainstorm avonden gesproken over de staat van onderhoud, de veroudering en de hedendaagse wensen aan een dergelijk gebouw. De inbreng van ideeën en wensen was enorm. Schetsen werden gemaakt en uiteindelijk besloten we samen te gaan bouw aan…..

U kunt ook bijdragen via een financiële toezegging of via een sponsoring van een onderdeel van het gebouw. 

Toezeggen via Toezeggingsformulier of via Sponsoringsformulier

Planning verbouwing buitenzijde t/m WK 52. Vanaf WK 1 binnenzijde - planning volgt tzt

 

Maandag 21 september 2020 was het dan zover. Nadat alle clubs en activiteitencommissies hun spullen elders onder gebracht hadden en het onderhoudsteam voorbereidingen had getroffen werd met de sloop begonnen.

21-10-2020: De keukenvloer ligt en de muren worden opgetrokken. het Keukenteam is al druk met het uitwerken van geld wervende acties en plannen mbt inrichting-benodigdheden;

20-11-2020: De vergaderruimte boven de keuken krijgt vorm:

Maandag 5 oktober 2020 werd de fundering uitgegraven en werden de ‘heipalen’ geboord.

Donderdag 15 oktober 2020 de funderingen zijn gestort.

27-10-2020: De hoofd entree is ingezaagd en in het verlengde is de grote zaal entree gemetseld

06-11-2020: Het gebouw staat inmiddels in de steigers. In de ‘Club’ zaal worden nieuwe kozijnen geplaatst en van de nieuwe keuken worden de contouren zichtbaar.