Lidmatenkring

In onze gemeente is er een lidmatenkring. Tijdens het winterseizoen komt deze kring elke maand bijeen. De leiding is in handen van ouderling G.C. Grandia en H. van Ooijen-Landman.

Deze is speciaal bedoeld voor leden die in de afgelopen tien jaren met elkaar een seizoen belijdeniscatechisatie gevolgd hebben. Tijdens een zestal avonden praten we met elkaar over verschillende onderwerpen, maar vooral over het thema ‘wandelen met God’. Maar hoe kunnen wij die vriendschap beantwoorden? Hoe kunnen wij leren om te ‘wandelen met God’? Hoe kunnen wij groeien in geloof en toewijding? Op die vragen willen we nadenken in een nieuwe kring, de lidmatenkring.

 

Het is juist in deze tijd belangrijk dat we elkaar helpen om te groeien in de relatie met God en in de toewijding aan Zijn Koninkrijk. Met elkaar nadenken over ‘religie of relatie’, ‘bidden, hoe doe je dat’, ‘hoe ontdek je Gods leiding in je leven?’, ‘dienstplichtig of dienstvaardig’ etc. Samen met elkaar lezen, horen, bestuderen, memoriseren en mediteren. Vijf manieren om met Gods Woord bezig te zijn.

Welkom!

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in.