Dabar Werk op Camping de Rietschoof in Aalst 2024 van 13 juli t/m 27 Juli   

We  stellen u graag op de hoogte van de voortgang van het Dabar werk op de Camping in Aalst.  We zijn dankbaar voor de aanmeldingen die we hebben mogen ontvangen.  ‘Dabar’ is Hebreeuws voor ‘woord en daad’. Je deelt het evangelie in woorden door bijvoorbeeld een bijbelverhaal tijdens de kinderclub of een gesprek met een campinggast. Vooral de gesprekken met jongeren vormden vorig jaar een belangrijk onderdeel van het werk. Maar soms spreken vooral je daden op de camping, door de eenheid in je team, je inzet voor het programma en behulpzaam te zijn naar campinggasten. 

Een dabarteam bestaat bij voorkeur uit 6 personen. Voor de eerste week zijn we nog op zoek naar 3 jongeren en in de tweede week is er nog plaats voor 1 persoon. Aanmeldingen gaan via de IZB Dabar website:  https://www.izb.nl/dabar/inschrijven Je kunt meer informatie vinden op de website https://dabar-aalst.nl/ 

Voor de dabaristen is er van vrijdagavond 7 juni tot zaterdagavond 8 juni een 24 uurs toerusting  en ontmoeting gepland in het verenigingsgebouw Pro – Rege van Kerkwijk. Vriendelijk verzoeken wij u om uw gebed voor het werk en meer dabaristen. 

Met onze groet Stuurgroep Dabar Aalst  

Welkom!

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in.