Aanmelden Vakantie Bijbelweek 2020

Hallo jongens en meisjes, ook dit jaar nodigen we jullie weer uit voor de VBW. Het gaat dit jaar een beetje anders dan je van ons gewend bent. Maar wij hebben er heel veel zin in, jullie hopelijk ook. We hopen dat jullie samen met ons in dit avontuur willen duiken! Het programma ziet er dit jaar als volgt uit:

Dinsdag 18 augustus: Wat? VBW drive-in Waar? Bij de bankjes voor de witte kerk. Hoe laat? 10.00 – 11.00 uur.

Woensdag 19 augustus: Wat? Samen VBW vieren Waar? ’t Kruispunt. Hoe laat voor groep 0 t/m 4? 10.00 – 12.00 uur. Hoe laat voor groep 5 t/m 8? 13.00 – 15.00 uur.

Donderdag 20 augustus: Wat? Stoepkrijtwedstrijd. Waar? Bij jou thuis. Hoe laat? 11.00 – 12.00 uur.

Deelname formulier

Belangrijke informatie: Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden werken we dit jaar met verplichte opgave. Opgeven moet voor 20 juni en kan via het opgaveformulier dat te vinden is op de Facebookpagina Vakantie Bijbelweek Aalst en de website www.hervormdaalst.eu. Het is mogelijk dat er nog iets wijzigt in het programma omdat het voor ons anders niet mogelijk is ons aan de voorschriften van het RIVM vanwege corona te houden. Wanneer dit het geval is horen jullie dit tijdig! Groetjes en hopelijk tot in augustus!

De VBW stuurgroep

Welkom!

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in.