Gebedsbijeenkomst

Deze gebedsbijeenkomsten zullen iedere woensdagavond plaatsvinden zolang de pandemie voortduurt.

Woensdag 18 maart is door een aantal organisaties uitgeroepen tot nationale dag van gebed. Het coronavirus grijpt verontrustend om ons heen met vergaande maatregelen door onze regering. Wij willen als gemeente ons aansluiten bij deze gebedsoproep. Daarom zal er vanaf 19:15 tot 19:45 vanuit onze kerk een uitzending via internet zijn. In deze uitzending willen we lezen uit het Woord, daar kort bij stil staan, naar enkele christelijke liederen luisteren, maar bovenal de Heere bidden. We zullen bidden om Zijn ontferming in deze zorgelijke tijden. Ook zullen we heel concreet bidden voor onze overheid, kwetsbare en getroffen mensen en mensen die werken in de zorg en dienstverlening. Luistert en bidt u mee komende woensdagavond? Vanaf 19:15-19:45 zullen we, ieder vanuit zijn of haar eigen huis, maar verbonden door de techniek en boven alles verbonden in het geloof het aangezicht van de Heere zoeken.

Welkom!

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in.